Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kısaca, omurga ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek muhtevain mutasavverken, müstacel çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli tahliye kucakin kullanılan bir bapdır.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı sıra otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı mümkün.

Firmaların umumi olarak infaz yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; süflida bulunan Garaj yerine iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 küme yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de Yangın Merdiveni Kapısı monte olması tehlikeli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Mevki adetsı: Binaların karşı adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda her katta bir pare acil çıkış bapsı yer almalıdır. Güçlü katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen gerçek amil bapnın hınçe dayanıklılık seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak süflida taraf saha illere iş vermekteyiz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr yüce nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page